Ország-világ

2005.07.05. 00:00

Csak választás előtt lehet télen aszfaltozni?

Szép dolog a választási felkészülés. Örülünk neki mi is, választók. A nép egyszerű gyermekei, akik négyévenként bejuttatjuk a nagyon fontos embereket a megfelelő helyre. Azonban az utolsó hajrában indul a licitálás.

Balaton Balázs

Ilyenkor nagyon gyorsan megépülnek a négy évig csak ígérgetett autópályák. Biztos, hogy emelkednek a nyugdíjak. Arra is fogadásokat lehet kötni, hogy a gyógyszerárak drasztikusan csökkennek, és akár ingyenjegy is járhat a Malév-járatokra. Persze csak akkor, ha nyugdíjasok vagyunk.
Most azonban az ígéretek könyvében új fejezetet nyitott Demszky Gábor. Télen is aszfaltozni fognak a fővárosban. A közgyűlés elfogadta, hogy a jövő évi útfelújítási alapból már idén felhasználjanak ötmilliárd magyar forintot. A felújítást 2005 novemberében kezdik el. A forgalomnak 2006 áprilisában adják át. Az útfelújítás teljes befejezése: 2006. május. A parlamenti választások időpontja: 2006. május.
Gondolom, semmi összefüggés nincs a kettő között. Csak azt nem értem, hogy az elmúlt években a sok-sok kritikára mindig az volt az illetékesek válasza: télen nem lehet utat építeni. Az nyári munka. Az anyag a hóban, fagyban nem köt. Csak 2005 novembere és 2006 áprilisa között. Ugye?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában