Ország-világ

2005.07.04. 06:01

Huszti világsztárok között

Reggelig tartott a buli a Luis Figo nevével fémjelzett alapítvány gálamérkőzését követően. Az eseményen részt vett a Ferencváros lejárt szerződésű játékosa, Huszti Szabolcs is.

Szabó Tamás

A portugáliai Faróban rendezték meg a Luis Figo nevével fémjelzett, és a Ronald McDonald-alapítvány együttesének gálamérkőzését. A bevételből Figo alapítványa portugáliai iskoláknak különféle sportszereket vásárol majd. A találkozót Figóék nyerték meg, 2-1-re, Huszti Szabolcs a vesztes csapatban szerepelt, a második félidőben csereként állt be, és 25 percet játszott. – Szabolcsnak hatalmas élmény volt a meccs – mondta a középpályás menedzsere, Vladan Filipovics. – Kevés játékosnak adatik meg, hogy ekkora sztárok között szerepeljen. Többek között Christiano Ronaldo, Mijatovics, Davids és Djalminha játszott vele egy csapatban. Nem beszélve arról, ami a meccs után történt. A remek hangulatú buli reggelig tartott.

Filipovics elmondta még, hogy a legtöbbet Predrag Mijatovicscsal, Figóval és Ronaldóval beszélgettek a vacsora után. Majd Niko Kranjcarral ejtettek néhány szót a Debrecen–Hajduk Bajnokok Ligája mérkőzésről. A Hajduk sztárja elmondta, tudja, hogy nehéz menet vár rájuk. Az esélyeket illetően óvatos.

Filipovics beszélt Huszti jövőjéről is. Már szinte biztos, hogy a középpályás külföldön folytatja a pályafutását. Addig, amíg nem ütik nyélbe az üzletet, Huszti a Ferencvárosnál készül. – Azon dolgozom, hogy még ezen a nyáron külföldre kerüljön. Beindultak a dolgok, Angliából, Spanyolországból, Hollandiából és Franciaországból érdeklődnek Huszti iránt – így a menedzser. Huszti tavaly augusztusban a West Bromwich Albionhoz szerződhetett volna, de végül a Ferencvárosnál maradt. Annak sem lett szerződtetés a vége, amikor a skót Glasgow Rangersszel hozták szóba.

A gála jegyzőkönyve

Luis Figo alapítvány–Ronald McDonald alapítvány 2-1 (2-0) Faro, Algarve-stadion, 15 ezer néző Luis Figo alapítvány: Ricardo – Abel, Fernando Couto, Fish, Miguelito – Kleberson, Moutinho, Figo, A. Smith – Nano, Ronaldo Cserék: el-Maktum, Neca, José Pedro, Oceano, Esteves, Lalas, Geremi, Ronald de Boer, César, Idalécio, Vidigal, Neca, Webo, Valdo, Joao Ricardo, Kreek, Pinheiro, Meyong, Fábio Felício, Dimas, Vasco Faísca, Vrizasz, Vale Edzők: Humberto Coelho és Carlos Queiróz Ronald McDonald alapítvány: De Sanctis – Abel Xavier, Van der Gaag, Radebe, Negro – Mijatovics, Borja, C. Ronaldo – Arveladze, Defoe Cserék: HUSZTI, Fletcher, José Gomes, Alfonso, Manuel José, Fortin, Pennant, Fran, Matias, Hélder, Davids, Jesztrovics, Martins, Djalminha, Hamidou, Nélson, Kranjcar, Paulo Adriano, Acimovic, Almekhain, Cerqueira Edzők: José Couceiro, Bobby Robson Gólok: Ronaldo (6. perc), Ronaldo (14.), Jesztrovics (60.)

Faro, Algarve-stadion, 15 ezer néző

Luis Figo alapítvány: Ricardo – Abel, Fernando Couto, Fish, Miguelito – Kleberson, Moutinho, Figo, A. Smith – Nano, Ronaldo

Cserék: el-Maktum, Neca, José Pedro, Oceano, Esteves, Lalas, Geremi, Ronald de Boer, César, Idalécio, Vidigal, Neca, Webo, Valdo, Joao Ricardo, Kreek, Pinheiro, Meyong, Fábio Felício, Dimas, Vasco Faísca, Vrizasz, Vale

Edzők: Humberto Coelho és Carlos Queiróz

Ronald McDonald alapítvány: De Sanctis – Abel Xavier, Van der Gaag, Radebe, Negro – Mijatovics, Borja, C. Ronaldo – Arveladze, Defoe

Cserék: HUSZTI, Fletcher, José Gomes, Alfonso, Manuel José, Fortin, Pennant, Fran, Matias, Hélder, Davids, Jesztrovics, Martins, Djalminha, Hamidou, Nélson, Kranjcar, Paulo Adriano, Acimovic, Almekhain, Cerqueira

Edzők: José Couceiro, Bobby Robson

Gólok: Ronaldo (6. perc), Ronaldo (14.), Jesztrovics (60.) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában