Ország-világ

2005.08.12. 06:20

Forró jelenet a helikopteren

Nem rózsás Oroszország viszonya Ukrajnával és Grúziával, egy most készülő film azonban még tovább ronthatja a kapcsolatot. A Júlia című erotikus mű egy befolyásos férfiról és egy hasonló nőről szól, akik a többi között egy helikopter fedélzetén folytatnak szexuális játékot.

Csák E.

Ha valaki a címből nem találná ki, hogy kiről van szó, a szőke főhős láttán, akinek varkocsba van fonva a haja, nagy valószínűséggel beugrik, hogy a „befolyásos hölgy” Ukrajna kormányfője és leggazdagabb embere, Julia Timosenko. Hasonlóképpen felismerhető a paródiában Mihail Szakasvili, Grúzia elnöke. A történet másik pikantériája, hogy egy ultranacionalista orosz párt elnökhelyettese, Alekszej Mitrofanov írta a forgatókönyvet.

Az ötlet állítólag onnan ered, hogy valaki egyszer szemtanúja volt, amint a két politikus egymással flörtölt egy helikopter fedélzetén. Kijevben és Tbilisziben eltérő fogadtatásban részesült a filmforgatás terve; mindenesetre Julia Timosenko aligha örülhet majd annak, hogy figuráját egy orosz pornószínésznő és valóságshow-hős alakítja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában