Ország-világ

2005.08.02. 06:04

Kapatosan beleszeretett az ügyeletes rendőrbe

A különös eset Düsseldorfban történt a minap. Egy negyvenöt éves férfi fölhívta a rendőrséget, s az ügyeletes tiszt hangjába annyira belehaborodott, hogy onnantól kezdve egész éjjel a segélyhívó számát tárcsázta, és ezzel teljesen megbénította a rendőrség telefonközpontját.

Gy. Z.

Mindenféle vélt és kitalált történetekkel árasztotta el az ügyeletest, aki később elmondta: a beszélgetések során jól érződött, hogy
a hívó „szórakozó hangulatban” leledzett. Noha az illető – mint utóbb kiderült – tisztában volt azzal, hogy a segélyhívásokat komolyan kell venni, és erre telefonon ki is oktatták, egyszerűen nem volt hajlandó belátni a hibáját. Ehelyett újra és újra jelentkezett, méghozzá különböző telefonfülkékből.
Éjjel egy órakor aztán a rendőrök megelégelték a dolgot, s a polgárőrség segítségével lefülelték a fickót. Az őrszobán aztán bevallotta, hogy korábban sűrűn nézett a pohár fenekére, s azért tárcsázott olyan szorgalmasan, mert a vonal végén a rendőr hangját „olyan érzékinek” találta. A hang történetesen ugyancsak férfihoz tartozott… 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában