Ország-világ

2005.09.27. 00:00

Halott férfira bukkantak a Bökényföldi út mellett

Állampolgári bejelentés érkezett tegnap reggel a rendőrség segélyhívó számára arról, hogy egy halott fekszik egy autóban a XVI. kerületi Bökényföldi út közelében. A kerületi rendőrjárőr az Egis gyógyszergyár telephelye mellett rá is bukkant a jelzett gépkocsira, benne egy fekvő férfi holttestével.

Szemán L.

A BRFK helyszínelői nem tudták megállapítani a halál okát, bár a testen néhány zúzódás is látható volt. A szakemberek többórás munka után is csak annyit mondtak: nem lehet kizárni az idegenkezűséget, de a természetes halált sem. Elrendelték a holttest soron kívüli boncolását, ami lapzártakor még tartott.

Legutóbb szeptember 21-én a XI. kerületi Etele út egyik lakásában találtak olyan halottat, amelyről csak a boncolás tudta megállapítani, hogy megölték. Másnap önként feladta magát Nyíregyházán a budapesti Sz. Zsolt (36), aki azzal gyanúsítható, hogy szeptember 18-án délután agyonverte a 36 éves nőt. Az áldozat az épület VII. emeletén lakott, a megölésével gyanúsított férfi pedig a felette levő szinten. A nyomozás eddigi adatai szerint hosszabb ideje bensőséges viszonyt ápoltak egymással. Azt még nem lehet tudni, hogy Sz. Zsolt miért verte meg az asszonyt úgy, hogy az belehalt  sérüléseibe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában