Ország-világ

2005.12.17. 00:00

HÍRsáv

BAMA

Különleges mobil extrém gyerekeknek
Az elcsavargott ebek megtalálására kifejlesztett ebmobilból gyermekváltozat is készül. A gyártó a veszélyes, extrém sportokat űző gyerekeknek tervezi a modellt. Ennek segítségével a szülők könnyen megtalálhatják őket, ha bajba jutottak síelés, snowboardozás, vadvízi evezés közben.

Több ajándékot kapnak a kisfiúk, mint a lányok
többet költenek a britek karácsonykor fiaikra, mint lányaikra – derül ki a Woolworth üzletlánc felméréséből. Míg a fiúkra átlagosan 223 fontot (80 ezer Ft) szánnak, addig a lányok megajándékozására csak 127 fontot (47 ezer Ft) tesznek félre. Az ok egyszerű. Míg a fiúk drága elektronikus játékot kérnek, a lányok megelégednek a babákkal, olcsó bizsukkal is.

A szépséges Liv Tyler buta anyuka lett
Bevallotta Liv Tyler, a Gyűrűk Ura-trilógiában is szereplő színésznő, hogy szétszórtnak és hebe-hurgyának érzi magát, amióta kisgyermeke van. Milo nevű babája szó szerint elveszi az eszét. „Az agysejtek fokozatosan kimennek az ablakon keresztül, ha már gyereked van” – nyilatkozta Liv.

Nappal hagyományos, éjjel világító óvszer kell
Világító óvszereket dobtak piacra Romániában, ahol nem nagy divat a kondom használata. Azt remélik, hogy az új változat kedvet csinál a vásárláshoz. A csomagba a világító mellé két hagyományos óvszer is kerül, hogy megszokják az emberek. A Day&Night nevű termékeket a spanyol Don Juan társaság gyártja.

A rendszeres civakodás lassítja a gyógyulást
Megterheli a házastársak közötti veszekedés az immunrendszert. Amerikai kutatók szerint egy félórás civakodás késlelteti a sebek begyógyulását. A hadilábon álló házastársaknál a betegségekből való gyógyulás két nappal hosszabb lehet.

Színpadra szánja gyermekeit Madonna
A szexi énekesnő szerint gyermekei, Rocco és Lourdes a nyomdokaiba lépnek. „Mindketten nagyon muzikálisak. Lourdes jól énekel, és jó balerina” – nyilatkozta büszkén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában