Ország-világ

2006.03.03. 16:34

Tizenhárom év után bukott le a gyilkos

Elfogták és előzetes letartóztatásba helyezték a rendőrök egy 13 évvel ezelőtti darabolós gyilkosság gyanúsítottját. A rendőrség 1993. május 24-én, a főváros XI. kerület területén lévő mocsaras tóban egy női fejet talált, majd másnap, több darabban előkerültek a hiányzó testrészek is.

N. E. D.

Az áldozat egy 21 éves prostituált, aki rendszerint a Rákóczi téren dolgozott. A nyomozás során kiderült, hogy a lánynak halála előtt két-három héttel volt egy agresszív kuncsaftja. Az illető kegyetlenül viselkedett a prostituálttal, ezért az egyik este L. Olga otthagyta, majd a szexuálisan aberrált férfi kocsiját ellopva visszaautózott a törzshelyére. A férfi követte, üvöltözött, megöléssel fenyegette meg a lányt. Hogy ezután pontosan mi történt, ezt hivatalosan egyelőre nem lehet tudni. Az biztos, hogy a holttestet apró darabokra szedte a kegyetlen elkövető és a testrészeket szétszórta a mocsaras területen.

A rendőrök már a gyilkosság után eljutottak a férfiig, a most 48 éves B. Sándorig, ám akkor nem volt elég bizonyíték ellene. Az aktát így megoldatlanul lezárták, ám nemrég a Nemzeti Nyomozó Iroda úgynevezett „döglött ügyek” osztályán ismét elővették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában