Ország-világ

2006.05.19. 11:44

Zsebpénzén akart autót venni apukájának egy kisfiú

Mindössze 33 pennyt (120 forint) küldött egy új autó áráért egy 6 éves angol kisfiú egy márkakereskedésnek. A gyerkőc édesapját szerette volna meglepni egy Mazda MX5-össel, amelyért nem sajnálta volna odaadni teljes vagyonát sem.

BAMA

A gyermek egy borítékba tette az érméket és elküldte a Mazda MX5-ös márkakereskedésnek. A fiúcska ezzel elintézettnek is tekintette az üzletet és kérte, jelezzenek vissza: a hét melyik napján mehet apukája átvenni a kocsit.

A kereskedés dolgozói először nem értették a levelet, majd néhányszori átolvasás után leesett, hogy a vételi ajánlat nem vicc, hanem egy 6 éves fiú titkos meglepetése édesapja születésnapjára. "Nagyon édes" - kommentálta a kirendeltség vezetője. David Brewser elmondta, az adásvétel azonban nem jöhet levélben létre, az üzletvezető szerint ehhez személyesen kell megjelenni és kiválasztani az autót. És persze az összeg sem volt elégséges.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában