Ország-világ

2006.10.09. 09:12

Navracsics: felelős miniszterelnököt!

A tüntetők ütemes mondjon le, mondjon le kiabálása és harsány füttyszava fogadta vasárnap a Kossuth téren Navracsics Tibor szavait, amikor a Fidesz frakcióvezetője arról beszélt, hogy a gyűlölet politikáját meghonosító Gyurcsány Ferencnek távoznia kell a magyar belpolitikából.

BAMA

Az ellenzéki politikus mintegy húszezer ember előtt beszélt arról, hogy 1848 után ismét előkerült a felelős miniszterelnök követelése, mert a mai miniszterelnök nem felelős. "Hazaáruló" - zúgta hosszan a tömeg, amikor Navracsics Tibor arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc nem demokrata, nem tudott kitörni a hazugság spiráljából és teljesítmény helyett az irigység, a gyűlölet szítása jellemzi tevékenységét.

A Fidesz frakcióvezetője szerint a kormány mindenkit büntet, aki a Fideszre szavaz. Navracsics Tibor így reagált Lamperth Mónika területfejlesztési és önkormányzati miniszter nyilvánosságra került szavaira. "A kormány Gyurcsány Ferenc irányításával mindenkit büntet, aki a Fideszt választja. És ismét hazudnak, mert Gyurcsány Ferenc volt az, aki körülbelül egy héttel ezelőtt azt mondta, hogy mindegy, milyen színű egy önkormányzat, a kormánynak együtt kell működnie vele. Ismét hazudott, nem akarnak együttműködni, büntetni akarják az embereket, el akarják vinni a pénzt és saját maguknak akarják adni" - hangsúlyozta.

A Fidesz frakcióvezetője szerint Gyurcsány Ferenc az elmúlt években kijátszotta egymás ellen a különböző társadalmi csoportokat. Az egyetemistákat, a nagycsaládosokat, az orvosokat és a nyugdíjasokat említette példaként. Beszéde végén kijelentette: a fideszes képviselőknek a jövőben nincs módjuk "semmifajta politikai kapcsolatot fenntartani Gyurcsány Ferenccel".
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában