Ország-világ

2007.01.18. 16:10

A ropogós rántott hagyma készítésének titka

BAMA

Könnyen leválik a panír a rántott hagymakarikákról, ha túl sokáig állnak sütés előtt. A karikák magas víztartalma miatt ugyanis gyorsan leázik a panír. A finom csemegéhez főzőhagymát vagy vöröshagyma-karikákat is lehet használni, de fontos, hogy csak tálaláskor sózzuk azokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában