Ország-világ
2007.01.11. 15:11
Szőlős csokoládé a tökéletes egészségért
BAMA
A vörösbor és a csokoládé kis mennyiségben köztudottan hasznos az egészségre. Egy ausztrál vállalat a két „gyógyszert” kombinálva borászati melléktermékekből kezdett csokoládét készíteni. Az alapanyag a préselésekor keletkező antioxidánsokban gazdag szőlőhéj és mag, melyet eddig leggyakrabban hulladékként kezeltek.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélreEzek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre