Ország-világ

2007.01.11. 15:11

Szőlős csokoládé a tökéletes egészségért

BAMA

A vörösbor és a csokoládé kis mennyiségben köztudottan hasznos az egészségre. Egy ausztrál vállalat a két „gyógyszert” kombinálva borászati melléktermékekből kezdett csokoládét készíteni. Az alapanyag a préselésekor keletkező antioxidánsokban gazdag szőlőhéj és mag, melyet eddig leggyakrabban hulladékként kezeltek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában