Ország-világ

2007.06.20. 13:12

Deutsch-Für: Gyurcsány „ideggyenge”

Minden nyilvános szereplése, interjúja azt bizonyítja Gyurcsány Ferencről, hogy „ideggyenge”, ezért miniszterelnöknek alkalmatlan, mondta el Deutsch-Für Tamás szerdán. A Fidesz elnökének kabinetfőnöke szerint nem pusztán jellemi, hanem idegi problémával állunk szemben.

BAMA

Deutsch-Für úgy véli, a hivatalban lévő miniszterelnök nem tud parancsolni érzelmeinek, gondolatainak, cselekedeteinek, s állításának alátámasztására a sajtótájékoztatón videó- és hangmontázst mutatott be a kormányfő beszédeiből. A kabinetfőnök szerint Gyurcsány Ferencnek eddig is voltak „bizarr, zavarba ejtő” megnyilvánulásai, mint amikor „leterroristázta” a szaúdi labdarúgó válogatottat, vagy „kóbor kutyák” telepre viteléről beszélt, illetve „önfeledten táncikált” parlamenti dolgozószobájában, de ezeket kommunikációs stábja mindig megpróbálta viccesnek, vagy meggondolatlannak beállítani. Viszont a helyzet Dutsch-Für megítélése szerint az utóbbi hetekben-hónapokban egyre súlyosabbá vált, mert a kormányfő mind furcsábban, zavarosabban viselkedik. Összefüggéstelenül beszél, össze-vissza gesztikulál, hirtelen és indokolatlan hangulatváltások jellemzik megnyilatkozásait. Ezen felül „sokak számára ijedelmet keltő indulatkitöréseket látunk, tapasztalhatunk tőle”, fogalmazott az ellenzéki képviselő.

Nyakó István, az MSZP szóvivője szerint a politikai tahóságra nem kell reagálnia, márpedig Dutsch-Für megnyilvánulása ez a kategória.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában