Ország-világ

2007.06.21. 16:41

Használjon szeletelt sajtot a sütéshez

BAMA

Előre szeletelt, és vákuumfóliába csomagolt sajtokkal könnyebb megfőzni a sütőben készülő ételeket. A húsokra helyezett sajt egyenletesebben olvad és egy időben pirul meg, ha nincs különbség a szeletek vastagságában. Kevesebb munkával jár a sajtos töltelékek elkészítése is, ha előre reszelt vagy szeletelt sajtokat használ.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában