Ország-világ
2007.06.21. 16:40
Zsír nélkül jobb a leves
BAMA
Ízletesebb a gulyás- vagy az erőleves, ha a nem tocsog a zsírtól. A húsból kifőtt zsírt könnyű eltávolítani tálalás előt néhány salátalevéllel. A felesleges zsír rátapad a levelekre, elég néhányszor belemártani a zöldséget a levesben. Ha nincs salátalevél, a kissé lehűtött leves felszínén végighúzott vastagabb papírszalvéta is megfelelő zsírcsapda.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélreEzek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre