Ország-világ

2007.08.08. 12:14

Elraboltak három nőt Budapesten

Négy férfi rabolt el és tartott fogva három nőt – egyiküket meg is erőszakolták – Budapesten. A nőket szerda éjfél után hurcolták el a XI. kerületből, ám az áldozatoknak sikerült megszökniük és értesíteni a rendőrséget. Az emberrablókat még az éjszaka elfogták a rendőrök.

BAMA

A három nőt egy elsötétített ablakú autóból szólították le, hogy elviszik őket bulizni. A hölgyek azonban elutasították az ajánlatot, amire a férfiak nem sokkal később egy másik autóval visszatértek. A kocsiból egy szakállas férfi ugrott ki, aki egy rendőrség feliratú bőr igazolványt mutogatva közölte, hogy 72 órára beviszik a három nőt a rendőrségre. Ezt követően az autóba tuszkolták az áldozatokat, egy telephelyre vitték őket, ahol kettejüket egy lakókocsiba küldték, harmadik társukat pedig egy konténerbe zárták.

A konténerbe zárt nőt egy székhez kötözte, megerőszakolta és meg is ütötte az egyik támadó, közben a két másik áldozatnak sikerült őrzőjüket félrelökni és megszökni. Időközben a megerőszakolt nő is kiszabadította magát, s hárman egy közeli benzinkútról értesítették a rendőrséget. Az egyenruhások a telephelyről öt személyt állítottak elő, egyiküknek fegyverviselési engedélye is volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában