Ország-világ

2007.08.21. 15:32

Nincs eljárás a Veres fiúk ügyében

Veres János pénzügyminiszter fiai zsarolási ügybe keveredtek - kommentálta a Hír TV azt az általuk nyilvánosságra hozott rejtett-kamerás felvételt, amely Veres Gábor és egy nyírbátori büfés beszélgetéséről készült.

Sz. B.

A vita a város strandján megrendezett „AzFeszt” fesztiválon robbant ki. Az árusítóknak fizetniük kell a szervezőknek a fesztivál vendégeinek való árusítás jogáért, mivel ez nem így történt, a biztonsági emberek megakadályozták a kereskedést. A „problémás” büfé tulajdonosa, Baracsi Lajos tavaly nem volt hajlandó plusz hozzájárulást fizetni, mondván, ő nem kitelepült a rendezvény területére, hanem egész éves területbérleti szerződéssel rendelkezik. Ezt a véleménykülönbséget próbálták tisztázni a megbeszélésen, ahol Veres Gábor - a felvétel szerint - 300.000 forintot kért a vendéglátóstól. A rendőrség szerint bűncselekmény nem történt, az egység tulajdonosa is megerősítette, nem védelmi pénzt kértek tőle.
 
Veres János és fiai szerint a felvételeket manipulálták, és a sajtó útján szólítják fel a hírcsatornát, hogy vágatlan formában, teljes terjedelemben tegyék közzé honlapjukon a felvételt. A miniszter személyiségi jogok megsértése és rágalmazás miatt pert indít a felvételt nyilvánosságra hozó csatorna és az információt írásban közlő Magyar Nemzet ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában