Ország-világ

2007.10.18. 16:07

A vadhúsokhoz karakteres fűszer illik

BAMA

Erősebb fűszerezést igényel a vadak húsa, mint a házi tenyésztésű állatoké. Az őszi vadászszezon idején gyakrabban kerül az asztalra ezekből a nemes húsokból. Az őzhöz és a szarvashoz jól illik a tárkony, a babérlevél, a kapribogyó, a szegfűbors és rozmaring. A vaddisznó pedig fokhagymával igazán ízletes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában