Ország-világ

2008.01.30. 16:09

Fidesz: a kormány közpénzen folytat pártkampányt

Közpénzen folytat pártkampányt a kormány, amelyet Balsai István szerint bizonyít az Új Magyarország kiadványban és az MSZP honlapján szereplő egészségbiztosítási anyagok hasonlósága. A fideszes képviselő tegnap úgy vélte, amikor a kormány azt mondja, jó a vizitdíj, a kórházi napnapidíj és a tandíj, akkor azt sugallja, az emberek ne menjenek a szavazni, vagy voksoljanak nemmel.

BAMA

A népszavazási kampány a Fidesz debreceni elnökségi ülésén is téma volt. Kósa Lajos, a civis város polgármestere felháborítónak nevezete, hogy a kormány közpénzeket használ pártpropagandára és ezzel veszélyezteti az uniós források lehívását. A tegnap zárult, háromnapos ülésen az elnökség megtárgyalta az önkormányzatok helyzetét, az afganisztáni magyar katonai missziót, az Európai Parlament következő féléves munkatervét és a határon túli magyarok helyzetét. Kezdeményezni fogják az önkormányzati lakások lakbérét terhelő áfa visszavonását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában