Ország-világ

2008.01.31. 13:39

Rántás helyett jobb a habarás

BAMA

Egészségesebbek a habart ételek, mint a rántással készített fogások. Ehhez a receptekben megadott lisztmennyiséget (legjobb a rizs- vagy burgonyaliszt) egy habverővel simára kell keverni az előírt folyadékkal (tej, tejszín, tejföl, víz). A kész masszát néhány kanál forró lével kell lazítani, majd az egészet a főzelékbe, levesbe keverni, és további öt percig forralni.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában