Ország-világ

2008.02.21. 14:20

Gyurcsány Ferenc titkos fóruma

Csak a lakosság nem tud arról a nyilvános lakossági fórumról, amelyet ma délután öt órakor tart Gyurcsány Ferenc Kaposváron

AS Network - sonline.hu

Csak a lakosság nem tud arról a nyilvános lakossági fórumról, amelyet ma délután öt órakor tart Gyurcsány Ferenc Kaposváron. A helyekre meghívottak érkeznek majd.

A somogyi megyeszékhely zuhanyhíradójában Legyen Ön is milliomos!-ként emlegetik a mai programot. A városban hamar lábra kapott a hír, látva a szokatlan rendőri erőket és parkolólezárásokat, hogy elöljáróság érkezik. Az igazán jól értesültek azt is tudni vélik, hogy a városba látogatónak legalább egy közjogi méltóságnak kell lennie.

A Sonline értesülése szerint Gyurcsány Ferenc látogat ma Kaposvárra, és a Dorottya Hotelben tart lakossági fórumot. A nyilvános eseményt azért nem hirdették meg, mert akkor kicsinek bizonyulna a mintegy négyszáz érdeklődő befogadására alkalmas nagyterem. Mások szerint a kormányfő egyszerűen el kívánja kerülni, hogy esélye se legyen kifejtenie a Parlamentben hétfőn elmondottak lényegét a fórumon.

A kaposvári villámlátogatást Gyurcsány Ferenc szűkkörű vacsorával zárja a Corner étteremben, amelyen többek között Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter és Kolber István államtitkár – mindketten a város országgyűlési képviselői – is jelen lesznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában