Ország-világ

2008.02.08. 12:49

Kilábaltunk az influenzából?

Lecsengőben az influenzajárvány, a néhány kórházakban csütörtöktől feloldották a látogatási tilalmat

BAMA

Mivel lecsengőben az influenzajárvány, a budapesti kórházakban csütörtöktől feloldották a látogatási tilalmat. Az egész közép-magyarországi régióban már csak a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban és a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban van zárlat.

Csütörtöktől tehát látogatható a fővárosban a Semmelweis Egyetem 26 klinikája, a Kútvölgyi Kórház, az Állami Egészségügyi Központ, a Bethesda Gyermekkórház, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Szeretetkórháza, a Budai Irgalmasrendi Kórház, a Szent Ferenc Kórház, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház, a Heim Pál Gyermekkórház, a Szent Imre Kórház, a Szent István és Szent László Kórház, a Jahn Ferenc Kórház, a Szent János kórház, a Budai Gyermekkórház, és a Szent Margit Kórház.

Szintén feloldották a zárlatot a Nyírő Gyula Kórházban, a Péterfy Sándor Kórházban, a Schöpf-Mérei Kórházban, az Uzsoki utcai Kórházban, a Károlyi Sándor Kórházban, a Korányiban, az Országos Idegsebészeti Tudományos Intézetben, az Országos Onkológiai Intézetben, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben, az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben, a Sportkórházban, a Kardiológiai Intézetben.

Pest megyében a váci Jávorszky Ödön Kórházban és a Telki Kórházban sincs már látogatási tilalom. Az intézmények igazgatói saját hatáskörben újra elrendelhetik a látogatási tilalmat, amennyiben az influenzajárvány újra aktivizálódna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában