Ország-világ

2008.03.05. 18:44

MTV: elnökből igazgató lett Rudi Zoltán

Rudi Zoltánt új tisztségére a hétfőn alelnöknek általa kinevezett Medveczky Balázs kérte fel

mti

A Magyar Televízió (MTV) Stratégiatervezési és Kommunikációs Igazgatóságát irányítja a jövőben Rudi Zoltán - tájékoztatta az intézmény szerdán, nem egészen egy nappal az elnök mandátumának lejárta után közleményben az MTI-t.

"Igazgatóból lett a Magyar Televízió elnöke 2004-ben, négy évvel később pedig, amikor - a rendszerváltozás óta egyedüliként - kitöltötte teljes mandátumát, újra az MTV igazgatója lett Rudi Zoltán" - írta az MTV kommunikációs és sajtóirodája, arra utalva ezzel, hogy megválasztása előtt az intézményben hírigazgató volt a későbbi első ember.

Rudi Zoltánt új tisztségére a hétfőn alelnöknek általa kinevezett Medveczky Balázs kérte fel; "az alelnök szerint az MTV alapvető érdeke, hogy Rudi Zoltán a közszolgálati televíziózásban  szerzett 20 éves tudását és gyakorlatát, felsővezetői, köztük 4 éves elnöki tapasztalatát, és az Európai Műsorszolgáltatók Szövetségében betöltött igazgatósági tagságát hasznosítsa a Magyar Televízió  érdekében" - áll a közleményben.

A tájékoztatás szerint a stratégiatervezési és kommunikációs igazgatóság az MTV szervezeti és működési szabályzatának módosításáról szóló elnöki döntéssel, március 1-én jött létre; alapfeladata, hogy kidolgozza a közszolgálati médiavállalat fejlesztési terveit, továbbá az összehangolt intézményi és üzleti kommunikációs stratégiát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában