Ország-világ

2008.03.14. 06:01

Passzírozás helyett mixeljen

BAMA

A konyhai munkákat egyre több elektromos berendezés segíti. Ezek egy része azonban előnytelenül dolgozza fel az alapanyagokat. Például a szárazhüvelyesekből (bab, lencse) készülő krémhez, püréhez jobb a botmixer helyett a hagyományos passzírozást választani, mert így a héjdarabok nem kerülnek bele az ételbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában