Ország-világ

2008.03.14. 06:02

Tejszín és tojás kell a legírozáshoz

BAMA

A receptek számos módot javasolnak az ételek sűrítésére. Ilyen a habarás, vagy a rántás, illetve a kevésbé ismert legírozás. Utóbbi lényege szintén a sűrítés, amelyet a tejszínnel eldolgozott tojássárgája biztosít. A keveréket folyamatos kavarás mellett kell a levesekhez, szószokhoz adni. Összeforralás után készül el az étel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában