Ország-világ

2008.07.11. 06:36

Bajok az élesztővel: hidegtől, melegtől óvni!

BAMA

A kissé száraz élesztőt meleg vízzel és cukorral keverve még fel lehet használni. Ha kissé megsavanyodott, friss tejjel lehet semlegesíteni a kellemetlen ízt. A hideg és túl forró vízzel és tejjel azonban vigyázni kell, mert ezzel nem futtatható fel az élesztő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában