Nemsokára évnyitó

2018.08.22. 06:10

Felkészültek a boltok az iskolakezdésre

Az iskolaszerek közül a legfontosabb a jó iskolatáska kiválasztása. Nem elég, hogy a tanszerek beleférnek: gerincbarátnak és a gyerekek számára izgalmasnak kell lennie.

A Magyar Hírlap szerdai számában összegezte, hogy a magyar üzletek felkészülten néznek az iskolai időszak elébe.

A Pirexnél főszezonnak számít ez az időszak – tájékoztatta a lapot az irodaszereket, taneszközöket, papíráru-írószert forgalmazó cég, hozzátéve, hogy az iskolatáskák vegyesen fogynak, a megfelelő modell kiválasztásánál, különösen a kisebbeknél a mesehősök vonzereje a meghatározó.

Az Interspar áruházaiban is látványosan megnő az iskolai termékek forgalma augusztus elejétől, 20. után pedig megnégyszereződik – közölte a Spar a Magyar Hírlappal. Az iskolakezdés előtti időszakban kibővített választékkal várják a vásárlókat.

Az iskolai termékek közül tavaly a legkeresettebbek a füzetek és a füzetborítók voltak.

Jelentős igény mutatkozott a rajzeszközök és a rajzpapírok, valamint a tan- és iskolaszerek iránt is.

A Tesco közleménye szerint a legfontosabb a jó iskolatáska kiválasztása: nem elég, hogy a tanszerek beleférjenek, olyan kialakításút érdemes választani, amely óvja a gyerekek hátát.

Borítóképünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában