senki nem sérült meg

2019.06.14. 16:33

Erőszakkal próbálta rendezni a közlekedési vitát a kamionos (videó)

A férfi egy kábeldarabot vett magához, kiszállt a járműből, és kiabálva elindult a mögötte álló autó felé.

A budapesti rendőrök őrizetbe vették azt a kamionsofőrt, aki a Bajcsy-Zsilinszky úton egy kábellel betörte egy autó hátsó ablakát, miután annak vezetője kétszer rádudált egy másik kamionsofőrre, balesethelyzet elkerülése céljából. A sértett autójában két kisgyermek is volt – adta hírül a police.hu.

Egy 25 éves szlovák állampolgár 2019. június 11-én délelőtt teherautóval közlekedett Budapest V. kerületében, a Bajcsy-Zsilinszky úton, majd mindkét sávot elfoglalva megállt a kamionnal. A férfi egy kábeldarabot vett magához, kiszállt a járműből, és kiabálva elindult a mögötte álló autó felé, melynek vezetője korábban kétszer rádudált a férfi mögött haladó másik kamionra, balesethelyzet elkerülése miatt. A nő, amikor meglátta, hogy a kamionsofőr elindult felé, kikerülte a szlovák férfit, aki a mellette elhaladó jármű hátsó szélvédőjére ráütött a kábellel, ettől az üveg betört, és az ajtó behorpadt.

A férfi ezt követően elhajtott a helyszínről. A nő autójában, a hátsó ülésen utazott a két kisgyermeke is, egy 6 hónapos és egy 2 éves gyermek. A cselekmény során senki nem sérült meg.

A belvárosi nyomozók azonosították az elkövetőt, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói még aznap este egy kiskunlacházi telephelyen elfogták, és előállították az V. kerületi Rendőrkapitányságra. A rendőrök a férfinél megtalálták a kábelt, amivel az autót megrongálta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szlovák állampolgárt felfegyverkezve elkövetett garázdaság, és rongálás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett, kezdeményezték bíróság elé állítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában