Ország-világ

2020.06.29. 14:28

Kásler Miklós feljelentést tett a baloldali kamuvideó miatt

Az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlésben válaszolt kérdésekre.

Kovács Sándor (Fidesz) hétfőn azt kérdezte Kásler Miklóstól, hogy a baloldali kamuvideónak lesznek-e következményei? Kásler Miklós azt mondta, hogy az ellenzék célja a parlament és a kormány lejáratása.

Személyesen engem akartak megbuktatni a kamuvideóval. Június 11-én a minisztérium feljelentést tett, mert ez nem erkölcsi és nem politikai kategória volt.

A szociális ágazatban 112 százalékos bérnövekedés volt 2010 óta

Kásler Miklós Lukács László Györgynek (Jobbik) adott válaszában azt mondta, az ellenzéket leszámítva mindenki kivette a részét a védekezésből.

Az egészségügyben dolgozókat egyszeri támogatásban részesítette a kormány, a szociális ágazatban 112 százalékos bérnövekedés volt 2010 óta. A további béremelések továbbra is napirenden vannak – tette hozzá.

Csak Mezőszilason kerülhetett vissza koronavírusos beteg kórházból a szociális otthonba

Egyedül Mezőszilas település esetén merült fel, hogy a kórházból egy koronavírusos beteg kerülhetett vissza a szociális intézménybe, de ez sincsen még teljes mértékben bizonyítva – mondta még kérdésre válaszolva Kásler Miklós.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában