Ország-világ

2021.06.03. 16:59

Gyurcsányék szerint az a jó tananyag, ami nem „nemzeti indíttatású” (videó)

Ez az elszólás is bizonyítja, hogy a „nemzeti” szó az a baloldalnál egy minősítő jelző, szinonimája az avíttnak, az elavultnak és a rossznak, amit magunk mögött kell hagyni, hogy teret adhassunk a modernnek és progresszívnak – írta közösségi oldalán Hollik István.

– Mi éppen az ellenkezőjét gondoljuk! – jelentette ki a parlamenti képviselő, aki a Fidesz kommunikációs igazgatója is.

– A versenyképes tudás és a nemzeti identitást erősítő tananyag nem ellentétei, hanem tökéletes kiegészítői egymásnak!

Szerintünk akkor lesz Magyarországnak sikeres jövője, ha valaki nemcsak jól dolgozik, hanem a hazája iránti felelősségtudat is mozgatja! – hívta fel a figyelmet Hollik István.

– De hogy megértse Gyurcsány polgármestere, Niedermüller Péter is, íme egy konkrét és aktuális példa – magyarázta a képviselő.

– Dobrev Klára szerint remek szakmai munkát végzett Brüsszelben, amikor megszavazta a saját hazáját támadó Sargentini-jelentést. Ha Gyurcsány Ferenc felesége nem kommunista, hanem nemzeti alapokon nyugvó nevelést kapott volna, akkor ez például biztos nem fordulhatott volna elő, és ha kicsit is, de biztosan előrébb tartanánk – mutatott rá Hollik István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában