tudatos tervezés

2021.11.14. 10:16

Novák Katalin: adományozáskor gondoljanak a diabétesszel élőkre és a gluténérzékenyekre is

A Magyar Református Szeretetszolgálat 3 ezer rászoruló családnak gyűjt tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket.

Budapest, 2020. december 9. A Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) adományozási akciójában összegyűlt ajándékok a budapesti központban 2020. december 9-én. Az MRSZ idén karácsonykor 2020 rászoruló gyermek karácsonyi kívánságát gyűjtötte össze egy online felületen. A kívánságokat pénzadomány vagy tárgyi adomány formájában teljesíthették az adományozók.

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

A Magyar Református Szeretetszolgálat Szeretetdoboz akciójában 3 ezer rászoruló családnak gyűjtenek tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket.

Idén Novák Katalin jószolgálati nagykövetként csatlakozott a gyűjtéshez. Közösségi oldalára feltöltött videóban arról beszélt, hogy a dobozokba olyan dolgokat tett, amelyek a diabétesszel és gluténérzékenységgel élő gyermekek és családjaik számára hasznosak.

A miniszter azt kéri, hogy segítsék a Magyar Református Szeretetszolgálat karitatív munkáját az adventi időszakban is, és a tudatos adományozás jegyében a csomagok összeállításánál gondoljanak például a diabétesszel élőkre és a gluténérzékenyekre is.

Borítókép: A Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) adományozási akciójában összegyűlt ajándékok a budapesti központban 2020. december 9-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában