A kirakatboldogság vége

2022.01.06. 13:59

Már a karácsonyt sem tölthette otthon Jakab Péter

A Ripost egy miskolci Facebook közösségből úgy értesült, hogy a Jobbik elnöke már a karácsonyi ünnepeket sem tölthette családja, felesége és három fia körében.

Mint ismeretes az év elején Jakab Péter felesége ország-világ előtt felvállalta, hogy immár nem tekinti magát a pártelnök házastársának és Facebook profilján szingliként, egyedülállóként jelölte meg párkapcsolati státuszát – kezdi cikkét a Ripost.

Miután ez nyilvánosságra került, felesége ezt az információt eltüntette az oldaláról, de az eredeti kiírást sokaknak sikerült még időben lementeni:

Jakab Péter felesége néhány napja a Ripost értesülése szerint azt is közreadta egy miskolci Facebook közösségben, hogy már az ünnepeket sem tölthette otthon a férje. Az asszony, három közös gyerekük édesanyja ugyanis állítólag arra kérte a férjét, hogy kerülje el a családi otthont.

A Ripost Jobbikos forrásokból úgy tudja, hogy az ünnepeket Jakab már a kabinetfőnökével, Molnár Enikővel töltötte. Jakab feltehetően már nem bujkál tovább, hanem nyilvánosan is felvállalja a karrierjét régóta egyengető jobbbikos politikusnőt – írja az oldal.

A teljes, eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Jakab Péter, a Jobbik elnöke, frakcióvezetője felszólal Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kapcsolatban az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. szeptember 21-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában