Csúsztatás

2022.10.31. 18:51

MTVA: Ismét hazudik Hadházy Ákos

Sokadik alkalommal nem mond igazat Hadházy Ákos, amikor azt állítja, hogy reggeltől estig "kamerázza" a közmédia az MTVA gyártóbázisa előtti kempingezését - olvasható a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodájának hétfőn kiadott közleményében.

Hadházy Ákos

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Az MTVA rámutat: ezzel szemben az igazság az, hogy a stáb mindössze a képviselő hírérték szempontjából értékelhető performanszait, aktivitásait dokumentálja annak érdekében, hogy adott esetben a köztudottan olcsó politikai balhék gerjesztésében érdekelt képviselő valótlan állításait egyértelműen cáfolhassa.

A közleményben kiemelik: a televíziós újságíró szakma része, hogy a hiteles tájékoztatás érdekében egy-egy hosszabb esemény teljes ideje alatt a helyszínen tartózkodnak a stábok.

Ezért Hadházy Ákos kirohanása a közmédia ellen egyértelmű bizonyítéka annak, hogy számára kellemetlen, ha nem tud akadálytalanul hazudni

- áll az MTVA közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában