Ukrán válság

2023.02.26. 13:34

„Majd az ő fiaik fognak hullazsákban hazatérni” – Soros szerint ezért volt fontos keleti irányba bővíteni a NATO-t (videó)

Bayer Zsolt a vlogjában arra hívja fel a figyelmet, hogy a milliárdos spekuláns már harminc évvel ezelőtt megírta, hogy „ha a keletieket bevesszük a NATO-ba, és ellátjuk őket a nyugati fegyverarzenállal, technikai készségekkel és minden egyébbel, akkor majd az ő fiaik fognak hullazsákban hazatérni, és ez nagymértékben növelni fogja a NATO katonai potenciálját”.

Soros György magyar származású amerikai üzletember

Forrás: AFP

Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten megjelent írásában kiemeli, Soros György még 1993-ban, vagyis éppen harminc esztendővel ezelőtt írt egy hosszú esszét, melynek címe: Az új világrend a NATO jövője. 

A publicista felhívja a figyelmet az esszé egyik mondatára:

Ha a keletieket bevesszük a NATO-ba, és ellátjuk őket a nyugati fegyverarzenállal, technikai készségekkel és minden egyébbel, akkor majd az ő fiaik fognak hullazsákban hazatérni, és ez nagymértékben növelni fogja a NATO katonai potenciálját.

Harminc évvel ezelőtt Soros leírta ezeket a mondatokat – hangsúlyozza Bayer Zsolt.

A teljes írás IDE kattintva olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában