Gyermekvédelem

2023.03.08. 06:54

A baloldal régóta próbálkozik a genderideológia terjesztésével

Az LMBTQ-lobbi befolyása gyakran fellelhető a baloldali pártok programjaiban – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Forrás: B. Zsolt/Facebook

„Nyugaton a pedofíliamentegetés már az 1968-as kultúrmarxista lázadás idején egyértelművé vált, melynek része volt az úgynevezett szexuális felszabadítás, amit a kiskorúakra is ki kívántak terjeszteni. A 21. század elején a baloldali publicisták hazánkban is a pedofília megértéséről kezdtek írni. A határok elmosása a 15 éves diákkal szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens kapcsán is megjelent, amikor egy nyílt társadalom hálózatához kapcsolódó szervezet arról értekezett, hogy az ilyen esetek összetett kérdéseket vetnek fel. A közelmúlt felkavaró eseményei ismét bizonyították, hogy van mitől megvédeni a gyermekeinket” – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Zila János. Az Alapjogokért Központ elemzőjét a baloldal évtizedes „érzékenyítő” törekvéseiről is kérdezték. 

Mint ismert, 2009-ben az Unifem-Ért Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület (amelynek képviselője Gyurcsány felesége, Dobrev Klára volt) beszámolt egy általuk írt oktatási csomagról. Ebben olyan mesék és dalok szerepeltek – óvodáknak és iskoláknak –, amelyek szakítanak a berögzült nemi szerepekkel. Nem sokkal később Bajnai Gordon kormánya titokban módosította az óvodai nevelés országos alapprogramjának kiadásáról szóló kormányrendeletet, belecsempészve a szövegbe a nemi sztereotípiák erősítésének tudatos kerülését. 

A kormányváltás után az érzékenyítés a DK és más baloldali párt zászlaja alatt folytatódott. 

A Magyar LMBT Szövetség web­oldalán található 2018-as beszámolóból kiderül, a szövetség javaslatai közvetlenül beépültek a Demokratikus Koalíció, a Momentum és az Együtt választási programjába. A szervezet 2016-ban pedig véleményezte a Demokratikus Koalíció választási programjának tervezetét, amely alatt a több pont beírására tettek javaslatot. Emlékezetes az is, hogy a DK-s László Imre vezette Újbuda nyíltan támogatta az első LMBTQ-táncház létrehozását.

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában