Stop!

2023.04.28. 11:20

Az LMTBQ-lobbi iskolai megjelenése ellen tiltakoznak a józsefvárosi szülők

Tiltakozó transzparensekkel a kezükben vonultak be a szülők a józsefvárosi testületi ülésre, miután Pikó András baloldali polgármester nem volt hajlandó levenni a napirendről a józsefvárosi esélyegyenlőségi programot (JEP) tartalmazó előterjesztést.

Pikó András az Eötvös Károly Intézet Legyen köztársaság! című fesztiválján a Gödör Klubban 2015. március 14-én

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Hagyják békén a gyerekeinket! Stop LMBTQ-lobbi!

 – állt a józsefvárosi szülők által magasba emelt transzparenseken a csütörtöki képviselő-testületi ülésen Józsefvárosban.  

A baloldal Józsefvárosi Esélyegyenlőségi Program címén az LMBTQ-lobbi forgatókönyvét kívánja beemelni a helyi közügyek közé. Egy olyan kerületben, ahol a B. Zsolt-féle zaklatási ügy még le sem zárult, feltett szándéka a baloldali önkormányzatnak, hogy az LMBTQ-lobbi igényeit szolgálja ki esélyegyenlőségi programnak álcázva – ezt már Ferencz Orsolya önkormányzati képviselő mondta a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal előtt tartott sajtótájékoztatóján. 

Mindezt azután, hogy Pikó András vezette baloldal mégis napirendre vette és tárgyalta azt az esélyegyenlőségi programot, amellyel az LMBTQ-lobbinak kedvez a balliberális városvezetés. Pikóék annak ellenére tették, hogy a gyerekvédelmi törvény tiltja azt, hogy köznevelési intézményekben gyermekeket érzékenyítsenek.

A dokumentum szerint közpénzeket fordítanának arra, hogy olyan szervezeteket támogassanak, akik beviszik a szexuális indoktrinációt (politikai célnak alárendelt céltudatos nevelés) az oktatási-nevelési intézményekbe, ahelyett, hogy végre békén hagynák a gyerekeinket – tette hozzá a fideszes önkormányzati képviselő. 

Olvassa el a Magyar Nemzet teljes cikkét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában