Spanyolország

2021.11.24. 11:41

„Allahu akbar” kiáltást hallatva halálra szurkálta magát egy férfi

A férfit hiába kérték a rendőrök, nem dobta el a nála lévő kést, egy tucatnyi szúrást ejtett magán, majd összeesett és meghalt.

Megdöbbentő jelenetnek lehettek szemtanúi a spanyolországi Zaragoza lakosai, ugyanis egy 30 éves zavart férfi késsel a kezében, „Allahu akbar” kiáltásokat hallatva végigszaladt az utcán, majd bemászott a Plaza Roma téren lévő szökőkútba – mindezt anyaszült meztelenül. A rendőrök hamar kiérkeztek a helyszínre, de hiába kérlelték a férfit, hogy dobja el a nála lévő fegyvert, a csupasz férfi maga ellen fordította a kést és hasba szúrta magát, majd még egy tucatnyi alkalommal megismételte a mozdulatot. Ezt követően összeesett és élettelenül a vízbe zuhant – írja a V4NA.

A történtekről beszámoló ondacero.es nevű lap azt írja, hogy az eset szemtanúinak elmondása alapján a férfi előzőleg meztelenül végigszaladt a Santander úton és bár a kés végig a kezében volt, senkit nem fenyegetett meg. Szintén a spanyol lap számolt be arról, hogy egy nő átjutott a szökőkút körüli kordonon és belevetette magát a vízbe.

A zavart férfi indítéka egyelőre ismeretlen, a késelést nem élte túl, a helyszínen életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában