családi erőszak

2019.04.16. 09:00

Dühítette a gyereksírás, a csecsemőn állt bosszút

Súlyosan bántalmazhatta öt hónapos kisfiát egy ötvöskónyi férfi, a bíróság a Somogy Megyei Főügyészség ügyészének indítványára letartóztatta a gyanúsítottat – közölte a főügyészség kedden.

Az apa a megalapozott gyanú szerint február és április között többször is erőszakos magatartást tanúsított gyerekével szemben, mert feldühítette a sírása. Egyszer úgy megrángatta a csecsemő jobb karját, hogy eltört a felkarcsontja, és bántalmazta a kisfiú védelmére kelő élettársát is.

A feltételezett elkövetőt védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés, kiskorú veszélyeztetése, valamint kapcsolati erőszak miatt vonhatják felelősségre – közölték.

A nyomozás során igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálják, hogy a bántalmazás következtében a gyermeknek keletkezett-e súlyosabb, esetleg közvetlen vagy közvetett életveszéllyel járó sérülése – jegyezték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában