nem történt tragédia

2019.04.16. 16:44

Eloltották a tüzet a nyíregyházi panelházban

A munkálatok idejére kiürítették a háztömböt, mintegy kilencven lakónak kellett ideiglenesen elhagynia otthonát.

Eloltották a nyíregyházi Fazekas János téren lévő panelházban keletkezett tüzet kedd délután a tűzoltók, egy embert életveszélyes, további tizenegyet könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője.

Dudás Szilvia elmondta, a hatodik emeleti lakásban felcsapó lángokat két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el az öt településről, Nyíregyházáról, Baktalórántházáról, Hajdúnánásról, Nyíradonyból és Ibrányból riasztott hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltók.

A munkálatok idejére kiürítették a háztömböt, mintegy kilencven lakónak kellett ideiglenesen elhagynia otthonát. A tűzoltók a lakásból egy eszméletlen férfit kimentettek, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, további tizenegy ember pedig füstmérgezés gyanújával került kórházba – ismertette a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában