Gyurcsány árnyéka

2021.12.01. 15:55

Fidesz: a baloldal akarja „rárobbantani” a rezsiemelést és a megszorításokat a magyarokra

Egyedül a baloldal akarja „rárobbantani” a szegénységet, a rezsiemelést és a megszorításokat a magyarokra – kommentálta a Fidesz Gurmai Zita szocialista politikus nyilatkozatát szerdán.

Azt írták, a szegénységet egyedül a baloldal kormányzása „robbantotta” Magyarországra. Gyurcsány és a baloldal kormányzása alatt egymillió ember vált munkanélkülivé, százezrek vegetáltak segélyen, aki dolgozott, azt agyonadóztatták, az idősektől elvettek egy havi nyugdíjat, a gyermekesektől a családtámogatásokat és a magyar emberekkel fizettették Európa legmagasabb energiaárait – sorolta a kormánypárt.

Hozzátették,

a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal most is ugyanazt a politikát akarja folytatni: naponta elmondják, hogy el akarják törölni a rezsicsökkentést, megint rá akarják engedni a magyarokra a világpiaci energiaárakat, ostobaságnak tartják a 13. havi nyugdíj visszafizetését, a benzinár befagyasztását, adóemeléseket terveznek, és újra tönkretennék a magyar gazdaságot.

Egyedül a baloldal akarja „rárobbantani” a szegénységet, a rezsiemelést, a megszorításokat a magyarokra – áll a Fidesz közleményében.

Gurmai Zita, a szocialisták frakcióvezető-helyettese szerdán sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a „Fidesz rárobbantotta Magyarországra a szegénységet”, és a legtöbben a nyugdíjasok közül nélkülöznek.

Címkék#baloldal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában