Sargentini-jelentés

2018.10.15. 23:10

Fidesz: a kormány videoanyaga politikai választ ad Európa-szerte

Halász János szerint a Sargentini-jelentés egy politikai pamflet.

Budapest, 2018. szeptember 25. Halász János, a Fidesz frakcióvezetõ-helyettese (k) érkezik az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésére, az Országgyûlés Irodaházában 2018. szeptember 25-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Fotó: Bruzák Noémi

Minden eszközzel megvédjük Magyarországot – jelentette ki a Fidesz frakciószóvivője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Halász János szerint a Sargentini-jelentés egy politikai pamflet, amire válaszul a magyar kormány angol nyelvű videókat tesz közzé Európa-szerte, válaszul az Európai Parlamentben elfogadott dokumentumra.

„Az európai embereket célozzuk meg ezzel a videóval. A Sargentini-jelentést a Európai Parlament migránspárti többsége szavazta meg, éppen ezért a dokumentum egy politikai pamfletnek tekinthető. Nekünk erre ezért politikai választ kell adni. Ez a videó is egy ilyen eszköz, ami a mi álláspontunk nyomatékosítását segíti. Nem hagyjuk magunkat, válaszolunk a Magyarországot ért támadásokra” – fejtette ki a politikus.

A videót itt tekinthetik meg.

Borítókép: Középen Halász János / MTI Fotó: Bruzák Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában