Ország-világ

2021.03.19. 16:46

Fidesz: Gyurcsányék fejezzék be a hazudozást a vakcinákról!

A nagyobbik kormánypárt szerint a baloldalnak, ha a hatalomról van szó, nem számít a magyar emberek élete.

A Fidesz felszólította a Demokratikus Koalíciót, hogy „Gyurcsányék fejezzék be a hazudozást a vakcinákról!”

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében arra reagált, hogy a DK frakcióvezető-helyettese, Arató Gergely online sajtótájékoztatóján azt állította, az elhibázott kormányzati járványkezelés nemzeti tragédia szélére sodorta az országot.

A Fidesz azt írta: az oltásellenes baloldal tovább folytatja vakcinaellenes kampányát.

„Most éppen a XVIII. kerület baloldali polgármestere kelti a hangulatot a vakcinák ellen”, miközben pontosan tudják, hogy a járványból az oltás jelenti a kiutat – tették hozzá.

Úgy fogalmaztak: „A baloldalnak, ha a hatalomról van szó, nem számít a magyar emberek élete.”

Ha már segíteni nem hajlandóak, legalább a járvány elleni védekezést ne akadályozzák, és „fejezzék be a hazudozást a vakcinákról!” -írták közleményükben.

Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület polgármestere (DK) pénteken Facebook-videóban közölte, hogy számos, a Fidesz által fizetett papíralapú és online kiadvány azt sugallta, hogy az önkormányzat visszaküld oltóanyagokat a háziorvosi praxisokból. Szaniszló Sándor közölte: ezzel szemben a tény az, hogy Sára Botond kormánymegbízott kedd este elektronikus levélben értesítette a kerület összes háziorvosát arról, hogy a be nem oltott, kínai eredeti vakcinákat csütörtökön délután elszállítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában