védelem

2018.10.25. 20:43

Ha növekszik a nyomás a határon, megtesszük a szükséges lépéseket

Kósa Lajos szerint jelenleg ötven- és százezer körülire tehető a dél-balkáni útvonalon tartózkodó menekültek száma.

Ha nyomás nehezedik a déli határra, megtesszük a szükséges lépéseket – mondta Kósa Lajos, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke a Hír Tv Magyarország Élőben című műsorában arra reagálva, hogy 70 ezer migráns tart Európa felé a Balkánon. Ötven- és százezer körülire tehető a dél-balkáni útvonalon tartózkodó menekültek száma – árulta el Kósa Lajos, a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke.

„Ha ezek az emberek valamilyen szerevezés hatására megmozdulnak, akkor fordulhat elő, hogy ilyen nagy számban indulnak el Európa felé”

– mondta Kósa. A fideszes politikus úgy nyilatkozott, hogy az illegális migránsok mozgását az embercsempészek szervezik, karöltve a Soros György-féle szervezetekkel. „Nyilván nem ugyanabból az érdekből teszik – tette hozzá. Kósa szerint Magyarország határai jól védhetőek, de ha szükséges, megteszik a szükséges lépéseket, és a katonákat is odarendelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában