18 milliárd dollár

2017.10.19. 06:52

Hollik István: Soros milliárdjai belépnek a kampányba

Soros György, illetve az alapítványai be fognak lépni a magyar választási kampányba, mivel a milliárdos, sajtóhírek szerint, mintegy 4716 milliárd forintot utalt át vagyonából az alapítványainak.

A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő közölte: az amerikai spekuláns alapítványa, a Nyílt Társadalom Alapítvány, eddig is bőkezű és intenzív pénzforrása volt azoknak az illegális bevándorlást támogató szervezeteknek és politikusoknak, akik rendszeresen beavatkoznak a magyar közéletbe és megpróbálnak nyomást gyakorolni a magyar kabinetre – írja a csütörtöki Magyar Idők.

Hollik István kijelentette: ezek az NGO-nak nevezett, nem kormányzati szervezetek és politikai támogatóik az Orbán-kabinet elleni támadásokhoz is minden eszközt felhasználtak, tüntetéseket szerveztek, Brüsszelbe jártak feljelenteni Magyarországot.

Brüsszeli politikusok vannak a zsebükben, akiken keresztül üzengetnek és fenyegetnek – hangsúlyozta a KDNP-s politikus. A Helsinki Bizottság keresete a nemzeti konzultáció kérdőíveinek visszavonásáról és bezúzásáról tulajdonképpen ennek a kampánynak az első lépése.

A kormánnyal szemben ellenséges civil szervezetek időközben országjárásba kezdtek – bevallásuk szerint uniós pénzből -, amit az általuk vallott ideológia terjesztésére igyekeznek felhasználni – olvasható a napilapban.

Az is kiderül a csütörtöki Magyar Időkből, hogy a fórumok résztvevői között a Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok hálózata által támogatott szinte összes szervezet felbukkan, így például a Civil Kollégium Alapítvány, a Helsinki Bizottság és a Társaság a Szabadságjogokért is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában