őrizetben

2018.01.20. 08:59

Kábítószereket és több millió forintot találtak egy sírásónál

Két és fél ezer adagnak megfelelő kábítószergyanús anyagot foglaltak le és több millió forintot találtak a rendőrök egy budapesti sírásónál – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon szombaton.

A XVIII. kerületi rendőrkapitányság kábítószer-terjesztés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított egy pestszentlőrinci férfi, a 49 éves K. L. ellen – írták.

A férfi XVIII. kerületi lakásán január 18-án házkutatást tartottak a nyomozók, és lefoglaltak 2500 adag kábítószergyanús anyagot, 154 tablettát, növényőrlőket és mérleget. Az 1608 gramm növényi származékot, a 791 gramm fehér port és a tablettákat szakértő vizsgálja.

Az egyik fővárosi temetőben dolgozó férfi ottani öltözőszekrényéből három és fél millió, az otthonából pedig több mint négymillió forint került elő. K. Lászlót – akit a házkutatással egy időben a munkahelyén fogtak el – őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában