Brutalitás

2017.10.31. 17:58

Kilenc feldarabolt holttestet találtak egy tokiói lakásban

A japán rendőrség a testrészekre hűtőládákban bukkant rá. A lakásban lakó 27 éves Sirajsi Takahiro beismerte, hogy ő követte el a gyilkosságokat. A férfi a testrészeket azért darabolta fel és tette hűtőládákba, hogy elrejtse a bizonyítékokat.

A rendőrség egy eltűnt fiatal nő után nyomozott, így leplezték le a sorozatgyilkossággal gyanúsított Sirajsit. A japán hatóságok egyebek között két levágott fejet is találtak, némely testrészeket pedig macskaalommal borította be a gyilkos.

A rendőrség a testrészek alapján nyolc nőt és egy férfit azonosított, az emberi maradványok különböző bomlási szakaszban voltak. A hatóságok gyanúja szerint az említett eltűnt fiatal nő is a darabolós gyilkos áldozatai között volt.

Az elkövetőről egyelőre nincs sok információ, értesülések szerint a szexiparban dolgozott, mindenekelőtt nőket szervezett be. Egyelőre nem állapították meg a feltételezhetően augusztus és október vége között elkövetett gyilkosságok indítékát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában