az apa volt a gyilkos

2019.02.26. 14:20

Kisbabája mellett ölték meg a 27 éves anyát Kajárpécen

Az áldozat volt párja eredetileg rendezni szerette volna megromlott kapcsolatukat.

A kihallgatás során a 29 éves gyanúsított beismerte a tettét és elmondta, hogy néhány napja tért haza külföldi munkahelyéről. Azóta többször is meglátogatta korábbi élettársát Kajárpécen, mert szerette volna rendezni megromlott kapcsolatukat – írja a kisalföld.hu.

Vasárnapi látogatása során azonban egy veszekedést követően bántalmazni kezdte a 27 éves nőt, majd egy késsel többször megszúrta. Ezután a lakásban magára hagyta közös gyermeküket az áldozattal. A mintegy tíz hónapos csecsemőnek nem esett bántódása.

A nyomozók végül győri lakása közelében, az utcán fogták el az elkövetőt.

Szakítás után költözhetett vissza a szülőfalujába

A kisaföld.hu tudósítása szerint a faluban ismerős volt a 27 éves nő, de még inkább az ő édesanyja, aki tősgyökeres kajárpéci lakos. A lánya is itt nőtt fel, utána költözött Győrbe. Alig egy-két hete jött vissza a faluba, s bérelte ki kislányával együtt azt a bizonyos Fő utcai ingatlant.

Az egyik szomszéd szörnyülködve mondta a lapnak, hogy „édes istenem, meg is halt a lány”, nem hallott ő semmit, mondja, csak amikor hívták telefonon, hogy mi ez a sok rendőrautó és mentő a házuk előtt. Elmondása szerint olyan rövid ideje éltek itt a szomszédban az új lakók, hogy még csak nem is látta a kicsi babát; csak annyit tud, hogy az édesanya gyermekével jött vissza Kajárpécre.

Többen mondják, szakítás után költözött haza Piroska Győrből a faluba.

A kisalföld szerint bármi is történt a házban, az csendben zajlott, a szomszédok nem hallottak semmit. A babát nem bántotta Piroska gyilkosa, s a faluban azt beszélték, hogy a nagymamája – azt követően, hogy értesült a történtekről – azonnal hazavitte magához. Közel él ahhoz a házhoz, amit lánya is bérelt, kerestük az otthonában, de a kopogtatást követően egyértelművé tette, hogy most nem képes nyilatkozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában