újranyitás

2021.05.28. 19:24

Konzultációba kezdett a Fidesz Debrecenben

A következő hetekben minden városrészbe elmennek a standjaikkal.

Debreceni konzultáció címmel kéri ki a városlakók véleményét a „közös ügyekről” a Fidesz helyi szervezete – jelentette be a konzultációt elindító sajtótájékoztatón a párt városi elnöke pénteken.

Kósa Lajos (Fidesz) országgyűlési képviselő egy belvárosi kitelepülésen az újságíróknak és az egybegyűlt érdeklődőknek elmondta: a következő hetekben minden városrészbe elmennek a standjaikkal, hogy megkérdezzék az embereket a város koronavírus-járvány utáni újraindításáról vagy arról, mit gondolnak a védettségi igazolványról, és van-e javaslatuk arra, hogyan lehetne növelni az oltási hajlandóságot.

„Soha nem tapasztalt időszakon vagyunk túl” – mondta a kormánypárti politikus, megjegyezve, eljött az ország és Debrecen újraindításának időszaka is, és ehhez minden ember együttműködésére, támogatására szükség van, ezért is szeretnének minél több véleményt megismerni.

A konzultációs íven – amelyen semmilyen személyes adat megadását nem kérik – a zöld város, a közlekedésfejlesztés és a gondoskodó város programról is kérdezik a debrecenieket.

Egyebek mellett arra kíváncsiak, elégedettek-e a lakótelepek fejlesztésével, akarják-e, hogy még több kereszteződésben jelzőlámpa-visszaszámlálót szereljenek fel, illetve hallottak-e róla, és elégedettek-e vele, hogy Debrecenben felújítják a bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, szociális intézményeket és az orvosi rendelőket.

Pósán László (Fidesz) országgyűlési képviselő, a párt debreceni szervezetének alelnöke hozzátette: korábban fogadóórákon, közmeghallgatásokon rendszeresen konzultáltak az emberekkel, de erre a járványhelyzet miatt hosszú ideig nem volt lehetőség.

Az újranyitással kapcsolatban gyors, átgondolt lépések kellenek, ezért indították el a debreceni konzultációt: rövid idő alatt, minél több helybeli véleményét szeretnék megismerni és felhasználni a munkájuk során – fűzte hozzá a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában