Horror

2017.07.24. 13:31

Láncfűrészes férfi támadt emberekre Svájcban

A német határ közelében fekvő Schaffhausenben történt esetről a Blick című bulvárlap számolt be.

Schaffhausen, 2017. július 24. Svájci rendõrök a német határ közelében fekvõ Schaffhausenben elkövetett láncfûrészes támadás helyszínén 2017. július 24-én. A rendõrség tájékoztatása szerint a támadásban öten sérültek meg, közülük ketten súlyosan, az elkövetõt még keresik. (MTI/EPA/Ennio Leanza)

Az újság értesüléseit nem sokkal később a rendőrség is megerősítette. A hatóságok elmondása szerint a láncfűrészes támadásban öten sérültek meg, közülük ketten súlyosan. A hatóságok egy időre lezárták Schaffhausen központját.

„Egyelőre nem világos, hogy pontosan mi történt” – mondta el korábban egy rendőrségi szóvivő, aki tudatta, hogy a rendőrséget reggel fél 10 után nem sokkal értesítették, a helyszínre több tucat rendőr- és mentőautó vonult ki.

A rendőrség koradélutánra azonosította a támadót is, de személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, csak a személyleírását. Egy 190 centiméter magas, kopasz, ápolatlan megjelenésű férfit keresnek, aki feltehetőleg egy svájci rendszámú Volkswagennel közlekedik. A rendőrség nem terrortámadásként vizsgálja az esetet.

Borítókép: MTI/EPA/Ennio Leanza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában