EP-választás

2019.01.04. 12:23

Már kézbesítik Orbán Viktor levelét a Fidesz támogatóihoz

A mikroadományok küldése egyben fontos visszajelzés is a pártot támogatók részéről.

Budapest, 2018. december 11. Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az Antall József néhai miniszterelnök halálának 25. évfordulója alkalmából rendezett Küldetés és szolgálat címû emlékkonferencián az Országház Felsõházi üléstermében 2018. december 11-én. MTI/Illyés Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Megkezdték Orbán Viktor miniszterelnöknek a Fidesz támogatóihoz írott levele kézbesítését, amelyben a közelgő, májusi európai parlamenti (EP-) választás tétjére hívja fel a figyelmet a miniszterelnök, pártelnök – értesült a Magyar Idők.

A levelek január közepéig minden címzetthez eljutnak, ilyen küldeményt csak azok kapnak, akik erre korábban felhatalmazást adtak – emlékeztet a lap pénteki számában.

A Fidesz elnöke a levélben felhívja a figyelmet: a 2019 májusában következő európai parlamenti választás tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi, magyarok ezt nem fogadhatjuk el – hangsúlyozza Orbán Viktor.

A pártelnök megjegyzi: az ellenzék már bebizonyította, hogy ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben – idézi a levéllel kapcsolatos, néhány napja kiadott közleményt a Magyar Idők.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével hozzájárulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit.

A Fidesz régóta él a közösségi finanszírozás adta lehetőségekkel. A mikroadományok küldése egyben fontos visszajelzés is a pártot támogatók részéről, ez Nyugat-Európában, de főként az Amerikai Egyesült Államokban bevett gyakorlat – írja cikkében a Magyar Idők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában