Újabb nyom

2017.10.12. 16:02

Megtalálhatták az újságírónő darabolására használt fűrészt

Vizsgálják, hogy összefüggésbe hozható-e a Peter Madsen dán feltaláló tengeralattjáróján meggyilkolt svéd riporternővel.

A dán rendőrség közleményben jelentette be, hogy búvárok szerdán találtak egy fűrészt Koppenhága mellett a tengerben, a házilag barkácsolt UC 3 Nautilus tengeralattjáró által augusztus 11-én megtett útvonal mentén.

A csütörtöki közlemény szerint technikusok jelenleg vizsgálják, hogy a fűrész összefüggésbe hozható-e a 30 éves svéd riporternő halálával.

Az utoljára augusztus 10-én látott nő 10 nappal később előkerült torzóján 15 késszúrás és fűrészelés nyomaira bukkantak az orvosszakértők. A feldarabolt újságírónő fejét, lábát, ruháit és egy kést október 6-án találták meg a tenger mélyére süllyesztett zsákokban.

A koppenhágai rendőrség csütörtöki közleményében megerősítette, hogy Kim Wall karjait továbbra is keresik.

A rendőrség a 46 éves feltalálót, tengeralattjáró- és rakétakonstruktőrt gyanúsítja a búvárhajóján tartózkodó svéd újságírónő meggyilkolásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában